5 reguli de aur pe site-urile de matrimoniale

Romantic-Love-HabitsDaca v-ati hotarat sa va gasiti, daca nu un partener, macar o intalnire pe un site de matrimoniale, iata mai jos un set de reguli foarte utile in crearea profilului si gestionarea unei relatii la inceput, atunci cand utilizati o pagina de anunturi matrimoniale Iasi.

Lasati modestia deoparte. Nu va puneti intr-o lumina proasta inca din profil. Nu incepeti descrieri si propozitii cu fraze gen “nu ma prea pricep la vorbe” sau, si mai rau, ”sunt cam timid si nu am multi prieteni”. Oamenii care utilizeaza site-uri de matrimoniale pentru a-si gasi un partener vor mai degraba sa stie la ce va pricepeti, decat sa vada ca va recomandati prin defecte.

Dar nici nu va laudati! E sexy sa aveti incredere in propria persoana, dar nu sa fiti arogant! Desi unora dintre femei li se pot parea provocatori barbatii aroganti, e bine de stiut ca aroganta nu este o virtute. Nu incepeti sa va etalati in profil realizari precum job, salariu urias, casa si masina scumpe…

Nu vorbiti despre fosti. Sigur ca toti avem un trecut, cateva relatii la activ, poate am fost parasiti, poate am trecut si printr-o depresie… Insa nimanui nu ii place sa vorbeasca despre fostii parteneri ai celui cu care se vede, sau cel putin nu de la prima intalnire.

Nu va faceti un “wish list” pe profil. Oricat de mult v-ar placea un anumit tipar, incercati ca in campul “interesat de” sa nu treceti “femei, ochi caprui, par blond, inaltime 1.70, serviciu stabil, gospodina, fara obligatii”, etc. Nu faceti totul sa para un business, ci lasati lucrurile sa vina de la sine. In plus, astfel de wish list-uri sunt si restrictive si va vor limita sansele pe un site de matrimoniale.

Nu uitati de poza. Chiar daca nu vreti sa fiti complet expus, un profil pe un site de matrimoniale fara poza, nu va ofera foarte multe sanse. In plus, mesajul pe care il transmiteti este “arat prea rau ca sa imi pun poza la profil” sau “am obligatii si nu vreau sa fiu recunoscut”. Pentru ca profilul sa fie cat mai credibil si mai cuprinzator postati cel putin doua poze, in ipostaze diferite.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *