Aerul conditionat de la firme cu experienta asigura o racire de calitate in fiecare camera in care e montat

Vara sau iarna un aer conditionat este de mare folos in orice incapere sau cladire de birouri. Silentios, usor de folosit si cu un consum mic de energie electrica aerul conditionat este nelipsit din spatiile moderne rezidentiale sau din cladirile mari de birouri. Vara raceste rapid aerul si schimba total atmosfera din spatiile deservite, filtreaza aerul si ii asigura o puritate ridicata. Iarna asigura aer cald filtrat, puteti face economie la caldura, puteti incalzi cu niste costuri mici suprafete mari.

In general, cand cumparam un aer conditionat, ne uitam in primul rand la putere, la eficienta, la functiile avansate si la sistemele de racire sau de filtrare. Ca sa avem siguranta ca vom avea un aer conditionat rezistent si cu randament foarte bun va trebui sa ne orientam spre cele de firma, de la firme cu experienta pe piata. De exemplu ne putem opri asupra unui aer conditionat marca Gree sau aer conditionat marca Daikin. Ambele firme au experienta vasta pe piata, au doar produse de calitate, filtre speciale pentru neutralizarea bacteriilor, protectie la aer rece si sisteme inteligente de control.

Aparatul de aer conditionat de la Gree sau Daikin poate sa fie folosit pentru climatizarea spatiilor de birouri sau in mediul rezidential, suprafetele deservite fiind pana la 70 mp in functie de ce model de aer conditionat marca Gree sau aer conditionat marca Daikin cumparam. La aparatele de aer conditionat Gree gasim si senzori de temperatura in telecomanda, functii de autoevacuare, zgomot redus, freon de calitate, dar si control simplu al dispozitivului cu ajutorul telefonului mobil.
Generatoarele de plasma, dezghetarea eficienta, inteligenta, functiile de autodiagnoza, programarea functionarii, iata alte avantaje ale aerului conditionat de la Gree. La aparatele de aer conditionat Daikin se poate atasa si controlul Wi-Fi, dispune de programator zilnic, de distributia simpla a aerului pe verticala cu selectarea miscarii verticale automate a clapetelor unitatilor.

Filtrul odorizant cu apatit de Titan, precum si filtrul bacterian asigura un aer proaspat si respirabil in fiecare camera unde functioneaza aerul conditionat. Preturile bune si montajul inclus sunt motive in plus sa ne pregatim de iarna sau vara cu un aer conditionat de calitate si cu rezistenta mare la functionare continua.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *