Ai nevoie de ceva revigorant? Fa un dus cu vitamina C intr-un hotel

dus-vitamina-cDupa o zi plina la locul de munca nu e remediu mai bun decat dusul cald facut intr-o atmosfera relaxata. Pe langa faptul ca te ajuta sa ai pielea curata si sa iti mentii un tonus de invidiat, dusul este foarte bun si pentru a scapa de stres si a avea un somn mai bun. Un dus pot face cam oriunde, inclusiv in camerele de hotel. Disperati sa aiba cat mai multi clienti care sa cheltuiasca cat mai mult hotelurile au recurs la tot felul de trucuri pentru a-si atrage turistii cu bani.

Cea mai recenta gaselnita este un dus cu vitamina C, care se adauga aromoterapiei sau paturilor hipoalergenice. Costul inchirierii unei astfel de camere este foarte mare, la fiecare achizitie clientii primesc si cadouri speciale, diverse bilete pentru a participa la concerte. Insa cei care ajung sa faca un dus cu vitamina C se pot bucura de beneficiile acestei terapii, mai ales ca vitamina C va neutraliza clorul, eliminat foarte rapid din apa de spalat sub forma de gaz galben verzui si destul iritant pentru caile respiratorii. La final, dupa ce procesul are loc, vitamina C e eliminata cu ajutorul unor filtre. Vitamina C ii ajuta pe clientii care fac dus sa isi pastreze o piele mereu umeda, care nu se usuca si care nici nu imbatraneste, vitamina fiind cel mai puternic antioxidant din categoria sa. Alaturi de vitamina C la dus in camerele de hotel clientii mai gasesc iluminat circadian cu lumina rosie si albastra, pentru un somn mai bun si pentru o secretie mai mare de melatonina. Facilitati de acest fel, mai ales dusul cu vitamina C au fost puse in aplicare prima data in Las Vegas, desi acolo lumea vine sa se joace cat e noaptea sau ziua de lunga si nu sa stea in dus sau sa doarma ore intregi.

Pentru ca a avut succes hotelul unde s-a implementat tehnologia revolutionara de la dus a extins ideea pe un intreg nivel. Pe viitor dusul cu vitamina C s-ar putea sa fie o dotare standard mai ales pentru camerele de lux si pentru clientii care vor o relaxare mai deosebita in camera lor. Dusul cu vitamina C e foarte simplu de implementat, nu costa prea mult filtrele, se intretine simplu si e din ce in ce mai popular printre clientii cu dare de mana.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *