Aparatul de aer conditionat a pierdut mare parte din freon? Depisteaza defectiunea si reincarca instalatia cu ajutorul unui profesionist cu experienta

Cand aerul conditionat incepe sa nu mai raceasca cum trebuie si da semne de efort sustinut mai ales cand temperatura de afara creste ai cu siguranta o problema cu lichidul de racire sau cu instalatia prin care circula lichidul respectiv. Nivelul scazut al freonului, acel lichid care ii permite aerului conditionat sa functioneze corect, se poate datora unei fisuri fine aparute pe instalatie. Fisura se poate remedia daca este chemat un specialist, insa ea nu va rezolva problema lipsei unei raciri permanente a aerului care intra in locuinta. In acest caz, dupa ce se repara fisura va trebui facuta o incarcare freon aer conditionat.

Daca vrei sa te asiguri ca ai mereu freon in instalatie la fiecare final de vara verifici nivelul si il refaci ca sa te bazezi pe aerul conditionat si vara viitoare. O incarcare freon aer conditionat sector 1 este foarte simplu de facut si este realizata doar de catre un profesionist, care poate detecta foarte usor si cauza probabila a pierderilor.
Printre motivele care duc la pierderile masive de freon se numarasi coroziunea tevilor de cupru din cauza unui asa numit acid formic format in timp, calitatea proasta a instalatiilor puse din fabrica, deformari mecanice din cauza vremii nefavorabile. Se mai poate intampa sa avem nevoie de o completare freon aer conditionat si cand nu s-a facut o conectare corecta a traseului frigorific la unitatile aparatului, cand apar fisuri la evaporator. Firmele si persoanele autorizate care pot face o incarcare freon aer conditionat raspsund prompt la solicitari, se folosesc doar instrumente moderne de diagnosticare si reumplere, refacere nivel freon. Reparatia instalatiei si reumplerea sa se fac in doar cateva minute, costurile sunt minime, se pot acorda si reduceri de pana la 10% daca sunt mai mult de trei aparate la aceeasi adresa. Orice piesa a instalatiei inlocuita este originala si e luata direct din depozit, la inlocuirea sa se primeste garantie 6-12 luni.

In functie de aparatul de aer conditionat detinut se poate face o incarcare freon aer conditionat sector 1 intr-un mod profesionist, fara riscul de a deteriora si mai mult instalatia aparatului. Cand e vorba si de sase aparate in aceeasi locatie pentru o completare freon aer conditionat pretul se poate negocia, se pot face si abonamente anuale, semestriale.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *