Cadoul perfect pentru barbatul din viata dvs. – un ceas Casio

De ziua lui un cadou banal poate sa nu lase o impresie prea buna. Barbatii sunt mai pretentiosi decat ati crede, au gusturi ceva mai deosebite si tin foarte mult la calitate, asta e sigur. Daca inca nu ati gasit cadoul pentru ziua barbatului din viata dvs. puteti sa va orientati catre ceasuri. Ceasurile se pot purta oricand, la orice tinuta, se asorteaza usor, nu se demodeaza, sunt si utile, idicand mereu ora exacta. In functie de modelul ales puteti sa ii oferiti si un ceas cu functii suplimentare si cu diferiti senzori, ceasurile au un design deosebit care se poate armoniza perfect cu stilul sau si cu personalitatea.

Printre cele mai bune tipuri de ceasuri se numara ceasurile fabricate de Casio. Cu experienta si traditie pe piata Casio a lansat pe piata de-a lungul anilor o multime de modele deosebite, de la cele G-Shock, pana ala cele Pro Trek sau Data Bank, Lineage. Cunoscute pentru rezistenta si estetica deosebita aceste ceasuri Casio, vandute si de Japora, pe site-ul oficial, pot fi purtat cu o tinuta casual, casual-sport, cu una clasica, sunt elegante si adaptate perfect stilului de viata al barbatului care le va primi. Afisajul ceasurilor poate fi analog sau digital, o combinatie intre cele doua, geamul unor ceasuri Casio este din cristal mineral, rasina sau safir, toate au mecanism pe baza de Quartz.

In unele cazuri cadranul este electroluminescent, are auto-iluminare, aratatoarele sunt fosforescente pentru a putea fi observate mai usor in intuneric. Ora pe glob, temperatura, data si ziua afisate foarte elegant, cronometrul sau memoria pentru peste 50 de masuratori, temporizatorul si alarmele, bateriile rezistente care dureaza si trei ani, carcasele din otel inoxidabil si bratarile din piele veritabila, iata doar cateva motive pentru a comanda ceasurile Casio. Casio produce ceasurile care rezista la apa, precizia ceasurilor este mare, ceea ce le face perfecte pentru orice utilizator care nu vrea sa intarzie la nicio intalnire.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *