Lucrati in conditii de siguranta

Intr-o firma lucrurile merg bine daca toata lumea isi face treaba cum trebuie. Desi nu este cea mai buna metoda pentru a determina angajatii sa lucreze cu spor si sa nu piarda timpul supravegherea video poate face minuni, mai ales daca aveti multi angajati. Pe de o parte puteti vedea ce se intampla cu afacerea dvs. de oriunde va aflati, pe de alta parte stiti exact cine isi face treaba si cine nu. Camerele de supraveghere montate pe holuri si in birouri sunt o solutie simpla la problemele legate de securitate si de eficienta la locul de munca.

Cu o camera de supraveghere puteti filma si face capturi non-stop, puteti sa filmati chiar si noaptea, pentru a va feri de hoti, camerele sunt HD si Full HD, pot avea senzori de miscare pentru a incepe filmarile doar atunci cand e detectata prezenta unei persoane. De asemenea camerele de supraveghere moderne au un unghi de filmare extins, pot sa cuprinda foarte bine suprafete mari de supravegheat, se pot monta simplu in interior si in exterior, chiar si in spatii mai inguste. Imaginile surprinse pot fi stocate pe un DVR de ultima generatie, camerele video pot capta si inregistra imagini chiar si pe o distanta de peste 500 de metri, nu aveti nevoie de cunostinte tehnice avansate ca sa montati singuri o camera de supraveghere.

Firmele care le comercializeaza asigura si suport, service, mentenanta, asistenta la montare, oricand aveti nelamuriri legate de configurare puteti sa intrebati specialistii firmelor. Camera de supraveghere moderna are si sisteme de protectie si siguranta, e rezistenta la socuri si la schimbari de temperatura si umiditate, controlul camerei poate fi facut si de la distanta, de pe telefon, tableta, laptop sau PC. Camerele pot avea fir sau pot fi Wireless, conectivitatea este simplu de realizat, toate produsele din aceasta categorie au garantii de pana la doi ani si vin cu manuale de utilizare detaliate.

 

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *