Cand tehnologia se imbina cu inovatia: lenjeriile de pat 3D fabricate in Romania la Pucioasa

lenjerii-3dUltima moda in materie de lenjerii pat, noile lenjerii de pat 3D fabricate in Romania la Pucioasa utilizeaza cele mai ingenioase cunostinte in domeniul stiintei si tehnicii pentru a imprima pe fibre textile imagini tridimensionale foarte clare. Prin imprimarea 3D a lenjeriilor, timpii de realizare a imprimeurilor scad drastic, formele create sunt exceptionale, perfecte, acuratetea imaginii este uimitoare.

Materialele pe care sunt aplicate imaginile 3D sunt de cea mai buna calitate, rezista la spalari succesive, nu e o problema sa le uscati normal, sunt usor de depozitat daca nu se mai folosesc o perioada, se intretin usor, nu se scamoseaza si nu se sifoneaza. Pentru cine chiar isi doreste ceva deosebit pentru dormitor poate alege lenjerii de pat 3D fabricate in Romania la Pucioasa cu imprimeuri din natura, din satin si bumbac, cu falduri bogate, culori care rezista la spalari si sunt foarte frumoase. Lenjeriile mai au si insertii de satin, au continut de bumbac de 30% pana la 100%, sunt rafinate si elegante, confortabile, fine, usor de curatat. Pentru o intretinere adecvata, lenjeriile 3D nu trebuie spalate cu inalbitori chimici, se pot spala cu detergenti pentru rufe colorate si doar la 40 de grade, calcarea avand loc la maxim 130 de grade Celsius. Avantajele oferite de lenjeriile 3D sunt date in special de modul foarte simplu in care se pot imprima, de viteza de creare a imprimeurilor, de calitatea texturilor si de rezistenta mare a fibrelor.

Aspectul camerei in care sunt puse lenjeriile pat se schimba imediat, culorile si modelele, imaginile ajuta la relaxarea organismului si la un somn linistit, odihnitor. Fiecare model are dimensiuni care se adapteaza perfect patului, designul este si el in ton cu tendintele actuale, se pot solicita in unele cazuri imprimeuri 3D personalizate, la comanda. Pentru cele mai bune oferte si detalii vizitati cumparamisim.ro, magazinul online cu cea mai diversa gama de lenjerii pat din diverse materiale de calitate superioara.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *