Cat de important e un robot aspirator pentru o curatenie perfecta, fara batai de cap si dureri de spate

robot-aspiratorPentru orice gospodina incercarea cea mare este curatenia generala. Atunci se vede cine rezista si cine stie sa se descurce cat mai rapid pentru a nu sta toata ziua doar de curatenie. Curatenia poate fi foarte greu de facut mai ales daca spatiile de curatat sunt foarte mari, rabdarea nu este chiar atuul dvs. si nici nu prea aveti mult timp la dispozitie. Ca sa terminati in timp record curatenia si sa o faceti si cat mai bine, fara sa ratati niciun colt, aveti la dispozitie poate cea mai tare inventie de pana acum: un robot aspirator.

Desi suna putin S.F. aspiratorul robot are principiile de functionare ale unui aspirator normal, numai ca e mai puternic si foarte simplu de utilizat. Nu ai nevoie decat de o sursa de curent pentru incarcare, de cateva programari simple in functie de ce ai de curatat si robotul aspirator porneste la treaba. Nu se loveste de nimic pentru ca are protectie speciala, „cartografiaza” toata casa cu ajutorul senzorilor si stie exact cand sa se fereasca si unde trebuie sa aiba grija la deplasare, se poate strecura pe sub canapele si poate ajunge si in colturi ca sa curete murdaria si praful, poate curata si covoare de toate felurie. De asemenea, tipurile diverse de perii si numarul mare de functii suplimentare incluse, rapiditatea miscarilor si precizia curateniei facute cu ajutorul unui robot aspirator sunt doar cateva dintre motivele pentru care il veti adora cand il veti porni pentru prima data. Robotii aspirator folosesc cele mai moderne tehnologii, curatarea are loc in trei trepte, totul e automat, sunt modele care dau si cu mopul si au grija de fiecare suprafata, sistemele de filtrare sunt din microfibre, impuritatile sunt detectate acustic.

Cand nu mai are baterie, robotul aspirator se intoarce singur la priza ca sa se incarce si sa reinceapa treaba. In tot acest timp, proprietarul fie e plecat de acasa, fie se uita la un televizor sau se joaca cu micutii, fara sa aiba grija de curatenie, fara dureri de spate si nervi intinsi la maximum. Asta inseamna sa ai tehnologia de partea ta si sa o folosesti in cele mai inteligente moduri.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *