Ce intra in pretul unei biciclete electrice? De la productie la vanzare

Poate te-ai intrebat de multe ori de ce pretul unei biciclete electrice este mai mare sau mai mic. In general pretul oricarui produs se stabileste in functie de productie, de materialele folosite, de anumite taxe care trebuie sa fie platite, de calitatea si eficienta oferita. Practic in cost gasim tot ce tine de linia de productie si de drumul produsului pana la raftul virtual, din magazinul online. Daca e sa ne referim la o bicicleta electrica, pretul sau ajunge si la 3500, poate 4000 lei, insa o putem gasi redusa si la 1999 lei. Depinde mult de magazinul care o vinde, de marime, de tipul de motor sau de functiile speciale oferite, de display.

Ca sa stim exact cat costa o bicicleta electrica ar trebui sa ne gandim din ce e fabricata. Daca avem materiale mai scumpe, de calitate superiora, si pretul va creste. Dupa ce stim ce materiale sunt utilizate in procesul de fabricatie, ne gandim si la procesul in sine, cat se lucreaza, cu ce. Cand bicicleta e gata urmeaza drumul pana la raft, promovare, publicitate, taxa de raft. Toate aceste elemente ne pot da o idee in mare despre cat costa o bicicleta electrica. Nu trebuie sa uitam nici de tipul rotilor, de cauciucul folosit, de tipul structurii metalice pe care sunt fixate toate elementele care dau contur bicicletelor. Costurile pot sa para mari, dar pana la urma avem o bicicleta electrica rapida si eficienta, avem materiale care ne ajuta sa o avem mult timp, care rezista bine la uzura sau la zgarieturi.

Confortul costa, la fel si productia unei biciclete electrice pliabile, clientul care si-o doreste poate sa dea atat pe ea, sau poate alege oricand sa cumpere una clasica, dar mai greu de folosit. Si performantele costa, cu cat bicicleta e mai performanta, cu atat pretul e mai mare. Conteaza si brandul producator, si numarul de bucati disponibile-daca e editie limitata va fi si mai scumpa bicicleta electrica.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *