Cosmetica bio

Noi, femeile, in mod normal, folosim destul de multe produse cosmetice, de aceea trebuie sa fim deosebit de atente la ce punem pe pielea noastra si sa avem grija de sanatatea ei. Cu un deosebit regret am depistat ca un procent prea mic de femei se intereseaza despre cosmetica bio si despre efectele benefice pe care le poate avea aceasta pentru tenul lor, comparativ cu cosmetica traditionala.

Ideea este ca produsele cosmetice comercializate in cea mai mare parte a magazinelor, apartinand chiar si unui brand renumit, sunt la fel de toxice pentru tenul si sanatatea noastra. Produsele cosmetice contin foarte multi coloranti si alte substante chimice care ne fac rau.

Interesul meu pentru cosmetica bio a inceput sa creasca in urma unei intamplari pe care am avut-o acum un an. Pana in acel moment nu eram atat de selective in materie de produsele cosmetice pe care le foloseam, multumindu-ma cu faptul ca imi cumparam cosmetic de brand si stiam ca este, relativ, potrivita tenului meu. Aceasta intamplare despre care vorbeam a avut loc in afara tarii, eram intr-o vacanta prelungita intr-un oras european mai vechi si plimbandu-ma prin centrul acestuia am intrat intr-un magazin de produse cosmetice. Era un magazin de produse cosmetice bio. Este evident ca am fost impresionata de intreaga poveste a ingredientelor si a modului de preparare a acestor produse pe care mi le-a prezentant personalul de acolo, dar la fel de mult am fost impresionata de oamenii care te deserveau. Erau atat de energici si pozitivi, gata sa te asculte si sa-ti clarifice orice nelamurire, in acelasi timp pastrand acel aer de independenta fata de client. Fiind placut impresionata de intregul anturaj mi-am umplut cosul cu multiple produse cosmetice preparate din ingrediente 100% naturale. Si trebuie sa spun ca am fost multumita, practic, de toate produsele. De atunci incerc sa evit, pe cat e posibil, cosmetica traditionala si descopar lumea cosmeticii bio.

Ideea este ca nu trebuie sa-ti faci griji de faptul ca un anumit produs ar putea sa nu fie suficient de intens pe cat iti doresti sau nepotrivit pentru tenul tau. Parerea mea ca cel mai potrivit pentru tenul nostru poate sa fie ceva natural, de aceea, te incurajez sa experimentezi lumea produselor cosmetice bio si sa te bucuri de frumusetea si sanatatea ta.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *