Cu si despre femei

womanarmsraisedCu toate ca sunt femeie, am o mare placere sa critic sexul feminin. Nu sunt misogina, vreau sa fac lucrurile sa para putin clare. Mereu auzim lucruri despre femei de genul : “Dumnezeu a creat femeia dar daca era atat de buna de ce nu si-a luat si el una?!” Trist dar adevarat. Nu suntem intotdeauna bune. Stim sa facem mancare, curat, sa ingrijim casa, sotul si copii. Nu suntem tocmai cei mai buni bucatari, asta e clar. S-a adeverit faptul ca barbatul e “master chef” dar incercam sa ajungem pe aceeasi linie. In schimb, avem defecte. Si multe… Suntem barfitoare, critice, rele, invidioase, nu tocmai frumoase (apelam intotdeauna la mici trucuri pentru a parea ca suntem) si lista poate continua. Eu sunt rea, recunosc. Barfesc, si muuult.. Critic enorm (exact asta fac acum) si nu sunt niciodata multumita de cei din jurul meu.

Pot spune ca nu am prietene. Am fost de multe ori dezamagita de asa zisele “bff” ca m-am saturat. Prefer sa stau pe langa baieti, pot sa le spun secrete pe care sa nu le invidieze, pot sa ma laud cu rochia cea noua fara sa ma feresc ca a doua zi ar putea sa-si cumpere una identica. Pot sa le povestesc despre noul meu iubit, stiind clar ca nu ma invidiaza pentru florile si ciocolata pe care mi le aduce zilnic. Si am multe de invatat de la ei in schimb.

Noi fetele, vrem mereu sa etichetam si sa ne credem mai bune decat suntem. Eh, uite ca nu suntem asa bune. Asa ca, fetelor, nu ma urati pentru aceste vorbe, sunt mici adevaruri pe care oricum le stiti.

 

 

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *