Cu usile glisante ai un interior mai spatios si mai elegant

Aspectul interior al unei locuinte depinde foarte mult de modul in care a fost decorata, de design, dar si de elementele fixe din aceasta. Usile pot sa transforme o locuinta banala intr-una unica, originala, trecerea dintr-o camera in alta se poate realiza intr-o multime de variante, usile de interior moderne au preturi bune si sunt din materiale foarte rezistente. Poate cele mai bune tipuri de usi de interior sunt modelele de usi glisante, usor de montat si de intretinut, cu o estetica deosebita si un aspect foarte placut. Ele se pot amplasa la trecerea dintr-o camera in alta si la granita cu exteriorul, sunt mai usor de folosit, se inchid si se deschid rapid, fara efort, deschiderea mare permite accesul cu obiecte mai mari ca volum.

Se adapteaza simplu oricarui stil de amenajare, pot fi din lemn sau sticla, pot avea design minimalist sau rustic, se gasesc in mai toate magazinele de profil online. Pe de alta parte usile glisante rezista mai bine la socuri, nu se strica asa de repede ca o usa normala, pot fi amplasate foarte bine si in apartamente si la case, trecerea este foarte simpla dintr-o camera in alta. Kulttur are pregatite cateva modele unice de usi glisante pentru interior ideale pentru orice locuinta, din sticla si lemn, adaptate proiectului.

Firma asigura proiectare si executare, ofera solutii personalizate, usile din sticla au sticla sablata, se pot folosi ca usi de sine statatoare sau ca perete despartitor. Daca ai spatiu mai mic usile glisante sunt perfecte pentru a avea senzatia de spatiu ceva mai mare, usile de acest tip sunt versatile, rezistente la pete, au decupaj de sticla, sticla e securizata pentru a se evita orice accidente. Kulttur garanteaza pentru calitatea superioara a materialelor folosite, usile se livreaza rapid, consilierii firmei sunt pregatiti sa raspunda la orice intrebari legate de produsele vandute si de livrare. Cu usile glisante veti obtine un interior mai elegant si mai eficient, o locuinta moderna si primitoare.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *