Cum alegi: un costum doar pentru mire sau un costum universal?

costume-de-mire-2016Multi barbati gandesc ca ei au un mare avantaj atungi cand vine vorba despre alegerea modelului din costume mire, deoarece, in comparatie cu femeile, ei pot opta pentru un costum pe care sa-l poata imbraca si cu alte ocazii, la alte ceremonii, nu doar la nunta. Ceea ce nu poate sa faca o femeie, care nu mai are unde sa-si poarte rochia de mireasa.

Intr-adevar, exista aceasta categorie universala de costume mire, pentru care opteaza marea majoritate a barbatilor. Eu o numesc o categorie universala, deoarece, acele costume mire pot fi purtate aproape in orice context, datorita modelului simplist si a culorii tipice de negru, gri sau albastru. Aceasta categorie de costume este asemanatoare si cu costumele de birou.

Se pune, insa, o intrebare: iti doresti tu sa imbraci la nunta ta un costum oarecare si nu iti doresti sa optezi pentru ceva special, care sa fie caracteristic anume acestei zile? Ti-ai dori un costum universal sau un costum doar pentru mire, pe care sa-l porti in ziua cea mare?
Ideea este ca exista o mare diferenta intre categoria costume mire cu modele tipice si categoria de costume mire realizate doar pentru nuntii. In primul rand, un costum realizat pentru a fi purtat doar de mire are un model mult mai rafinat, este mult mai stilizat si mai elegant. Este, de asemenea, o diferenta la nivel de stofa, care in cazul costumelor doar pentru ziua nuntii, este de o calitate mai inalta, dar si la nivelul culorilor. Pentru costumul de mire, pe care il poti purta doar la ceremonia nuntii, se opteaza, de obicei, pentru culori mai intense, de exemplu albastru sau maro.

Analizeaza bine avantajele si dezavantajele celor doua categorii de costume si alege ceea ce ti se potriveste cel mai bine, opteaza pentru acel costum in care te vei simti special.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *