Cum alegi un site cu anunturi gratuite?

anunturiAtunci cand vrei sa cumperi sau sa vinzi ceva singura metoda eficienta si rapida prin care poti ajunge la publicul tinta este folosirea unor site-uri cu anunturi. Multe dintre ele permit utilizatorilor sa posteze anunturile gratuit, in afara de text se pot pune si fotografii, se poate localiza zona in care se afla vanzatorul, promovarea este rapida si eficienta. In numai cateva minute puteti avea online anuntul, il puteti posta in categorii si subcategorii potrivite, toate anunturile sunt verificate de echipa site-urilor cu anunturi gratuite.

In alegerea unui astfel de site trebuie sa tineti cont de mai multe lucruri. In primul rand website-ul trebuie sa aiba un trafic decent, sa aiba cat mai multi utilizatori, anunturi active, sa aiba un layout cat mai prietenos si mai usor de folosit. In al doilea rand, site-ul trebuie sa aiba o interfata de introducere a datelor la postare cat mai intuitiva, sa aiba formulare cat mai simplu de completat si campuri speciale pentru toate tipurile de detalii. In al treilea rand, cand alegeti un site unde sa postati un anunt trebuie sa va uitati si la perioada de reactivare a anunturilor, care poate varia-cel mai bine ar fi sa fie intre 30 si 60 de zile, cu reinnoire automata. In al patrulea rand, website-ul cu anunturi gratuite va avea cat mai multe categorii si filtre pentru ca un posibil cumparator sa gaseasca rapid ce cauta, organizate logic si grupate in functie de domenii si de zonele de interes.

Tineti cont si de faptul ca pe un astfel de site utilizatorii scaneaza anunturile si nu le citesc rand cu rand, asa ca textul si fotografiile trebuie sa fie cat mai bine evidentiate in pagini. Nu in ultimul rand este bine sa fiti atenti si la cat de repede se incarca paginile, cat de repede merge, cat de repede se incarca rezultatele in motorul de cautare si fiecare pagina pentru ca experienta utilizatorului ar trebui sa fie cat mai buna indiferent ce cauta sau ce posteaza.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *