Cum si de ce se foloseste membrana hidroizolatie

membrana-hidroizolatieConduraru Grup Construct este distribuitor si aplicator specializat in realizarea lucrarilor de hidroizolatii cu membrane bituminoase, hidroizolatii cu membrane pvc, tpo sau epdm. Conduraru Grup Construct in calitate de antreprenor de specialitate in realizarea sistemelor termo-hidroizolante, foloseste o gama diversa de membrana hidroizolatie bituminoase sau membrane pvc, furnizarea sau aplicarea unei anumite membrane se face in functie de solicitarea fiecarui client in parte sau in raport cu proiectul de executie al fiecarui imobil executat de catre companie.

Astfel ca realizarea lucrarilor de hidroizolatie cu membrana bituminoasa, trebuie explicat ca se face prin termosudare integrala in functie de sistemul dorit, prin urmare pot fi realizate lucrari de hidroizolatii bituminoase, in sistem mono strat, hidroizolatii dublu strat sau in sistem complet de hidrotermoizolatie, pentru diverse structure de terase, balcoane, bazine, subsoluri si fundatii. Societatea Conduraru Grup Construct executa toata gama de servicii in constructii, prin realizarea lucrarilor de hidroizolatii cu membrane bituminoase pentru realizarea celor mai performante sisteme de termohidroizolatie a teraselor circulabile, a teraselor necirculabile, a fundatiilor si parcarilor subterane sau supraterane sau a acoperisurilor civile si industriale, clasice, inversate sau cu vegetatie.

Utilizarea de membrana hidroizolatie se face la mai multe suprafete, ea fiind foarte utila chiar si pentru subsoluri sau fundatii. Cea mai recomandata varianta de hidroizolatie a fundatiei se realizeaza prin aplicarea a doua straturi de hidroizolatie din membrana bituminoasa pe baza de poliester aditivat tip app sau sbs cu rezistenta la forfecare, exclusa fiind aplicarea unei membrane bituminoase cu insertie din fibra de sticla, aceasta nefiind aditivata cu poliester, nu are rezistenta si elongatia necesara pentru asigurarea unei impermeabilizari de lunga durata. In orice caz atunci cand vrem sa aplicam o membrana hidroizolatie trebuie sa ne documentam in prealabil sau sa consultam un specialist pentru a primi cele mai bune sfaturi si pentru a opta pentru cele mai bune variante, deoarece trebuie sa ne gandim in primul rand la durata de viata a lucrarilor.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *