Cum stii ca un tip este interesat de tine?

Daca nu ai avut niciodata o poveste de dragoste sau macar un flirt pe un site destinat anunturilor matrimoniale, e posibil sa te intrebi cum sa ai sentimente pentru cineva pe care nu l-ai vazit niciodata in viata…Insa odata ce treci peste aceasta indoiala si iti faci un profil pe un site cu anunturi matrimoniale femei publi24, vei descoperi ca este foarte probabil sa cunosti persoane alaturi de care sa te simti bine si sa existe chiar potentialul ca o discutie sa devina o relatie frumoasa. Cum iti dai insa seama daca si tipul care iti place te place pe tine? Iata cateva semne.
1.Isi petrece mult timp cu tine. Un tip interesat de tine isi va petrece ore intregi alaturi de tine, fie jucandu-va pe diverse jocuri online, fie intrand pe tot felul de site-uri impreuna, fie stand de vorba pana dimineata… Cu cat veti vorbi mai mult, cu atat veti fi mai apropiati!
2. Isi anuleaza planurile sociale. Prefera sa ramana acasa in weekend ca sa stea de vorba cu tine online, mai degraba decat sa iasa cu grupul sau. In general barbatii au o conexiune aparte cu prietenii lor, asa ca daca tocmai si-a anulat o iesire cu ei pentru tine, ar trebui sa te simti bine.
3. Iti da o porecla draguta. In general oamenii isi gasesc alinturi sau porecle dragute cand incep sa se vada altfel decat ca simpli prieteni.
4. Devine protector. Incepe sa devina protector cu tine cand va jucati pe diverse jocuri online. Exista pe camerele de jocuri online destule persoane dubioase, iar un barbat care te place va incerca sa te protejeze de ei si sa iti ia apararea cand cineva va face un comentariu deplasat la adresa ta.
5. Mesaje offline. Chiar daca nu e online si nu puteti vorbi, vei gasi de la el mesaje in care iti spune la ce ora va intra sau ca este plecat undeva, ca are o treaba urgenta sau orice indiciu despre viata sa si despre momentul cand va puteti vedea online.
6. Incepe sa se refere la voi doi folosind cuvantul “noi”. Acesta este un semn ca se gandeste la voi ca la un posibil cuplu.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *