Firmele de consultanta contabila si notariala vor promovare ca “Firma de Incredere”

firma-contabilitateTot mai multi contabili si notari doresc sa detina un certificat “Firma de Incredere”, sa-l afiseze in biroul in care lucreaza, sa reprezinte inca o dovada ca sunt firme pe care te poti baza pe serviciile pe care ofera.
Declaratii, procuri, invitatii, testamente, certificari de fapte, legalizari de copii, legalizari de traduceri, autentificarea contractelor de vanzare-cumparare sau donatie, schimb, ipoteca- cam acestea sunt serviicile pe care vi le poate oferi un notar. Fara ele, nu se poate si, inevitabil, ne adresam unui birou de consultanta notariala.

Despre contabili, numai de bine! Firmele de contabilitate va pun la dispozitie servicii care va sprijina afacerea: servicii complete de contabilitate, de salarizare, consultanta fiscala, infiintari de firme, servicii BPO si insolventa firme. Si notarii si contabilii sunt indispensabili , iar pentru si mai multa credibilitate in fata colaboratorilor, partenerilor si clientilor, ei s-au adresat Centrului de Cercetare a Opiniilor Clientilor CBOK Bucuresti, Romania. Compania aplica un algoritm in mediul online si realizează, in mod independent, observatii asupra firmelor cercetate si verificate, folosind software-ul de specialitate creat de compania poloneza.

Profesionistii din aceasta categorie de profesii sunt verificati, iar cei fara recenzii si comentarii negative din partea clientilor si partenerilor vor primi certificatul “Firma de Incredere”, autocolantelor cu logo-ul “Firma de Incredere” si isi pot activa un E-Card pe platforma www.firmadeincredere.ro, de unde isi pot actualiza datele despre activitatea lor.

Propunerea de intrare in proiectul desfasurat la nivel european a fost pana acum primită cu deschidere de cei mai multi dintre profesionistii mentionati mai sus, deoarece competitia există în orice domeniu de activitate, aceasta fiind astfel o modalitate de promovare ce implică investitii minime, dar cu o recunoastere a competentelor.

Firmele de consultanta notariala si contabila ne ajuta in toate proiectele, iar firmele cele mai competente le gasiti pe platforma proiectului www.firmadeincredere.ro.

Cautati pe acest site cei mai buni contabili pentru firma dumneavoastra si cei mai competenti notari! “Firma de Incredere” va trimite la cei mai capabili dintre acestia!

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *