Gasesti partenera ideala mai usor in online, pe site-urile de intalniri virtuale

fete-onlineTinerii din ziua de astazi aleg sa inceapa o relatie serioasa la o varsta destul de inaintata. Unii asteapta chiar sa treaca bine de 30-40 de ani pentru a avea curajul sa faca pasul cel mare. O relatie inseamna si multe responsabilitati, iubire impartasita, dupa o nunta apare inevitabil si un copil, lucrurile se tot complica pe masura ce trec anii.

Totusi inceputul relatiei de durata trebuie facut cu cativa ani inainte pentru a fi sigur ca totul merge conform planului. Nu e mare filosofie sa gasesti o fata cu care sa discuti la inceput, dupa care sa va intalniti si sa vedeti daca merg cum trebuie lucrurile intre voi.

Iti trebuie insa ceva incredere, curaj si multa rabdare, fiecare relatie este diferita in felul sau. Nu exista reguli in privinta initierii unei relatii, tinerii aleg astazi sa inceapa relatiile in mediul virtual, pe retele de socializare, unde pot gasi fete online si fete din Bucuresti, de exemplu, fara sa se deplaseze din fata calculatorului.

E suficient sa stii exact ce fel de fata iti doresti, cu cine ai vrea sa discuti si sa ai o relatie de durata. Sunt o multime de site-uri cu fete online sau fete din Bucuresti care au profiluri bine puse la punct cu informatii despre fiecare domnisoara dornica de o relatie, date de contact si fotografii relevante asa ca alegerea este mai simpla decat ati putea crede.

Cum gasesti insa partenera ideala? Aici e mult de discutat, nu ne-am propus sa iti dam vreo reteta in aceasta privinta insa ne-am gandit ca niste sfaturi nu ar strica.

In primul rand, daca te-ai hotarat ca vrei o partenera din online trebuie sa gasesti site-ul potrivit care faciliteaza intalnirile. Inscrierile sunt gratuite, iti pot configura profilul cum doresti, poti interactiona pe chat cu persoana de care esti interesat.

In al doilea rand partenera ideala este cea care „bifeaza” cat mai multe dintre criteriile pe care le consideri tu importante pentru a putea avea o relatie adevarata si nu o aventura.

In al treilea rand ideal este un cuvant cam abstract, fiecare are idealul sau de domnisoara cu care ar incepe o relatie, nu va exista o femeie care sa aiba chiar tot ce cauti asa ca la un moment dat vei face si compromisuri pentru a obtine un profil de partenera ideala.

Cu site-urile de intalniri au o sansa la o relatie de lunga durata si cei mai timizi, cei care nu interactioneaza foarte bine fata in fata cu o domnisoara, pe site-uri pot sa fie ei insisi, sa discute si sa stabileasca toate detaliile intalnirilor viitoare, fara emotii, fara fastaceli si vorbe greu de gasit.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *