Gresie de baie pentru un design interior impecabil

gresieSpatiul din baie, chiar daca nu este asa de mare trebuie sa fie organizat cat mai bine cu putinta. Designul interior este foarte important pentru aceasta incapere din locuinta, unde avem intimitate maxima oricand. In baie trebuie sa ne putem relaxa, sa ne simtim bine, sa ne placa ce vedem in interiorul ei. Pentru a mentine curatenia mai usor si a avea un aspect placut in baie puteti monta gresie de baie de la DaletBaie, magazin online cu gresie si faianta de toate marimile si din materiale de cea mai buna calitate.

Amenajarea baii cu gresie si faianta trebuie facuta in functie de anumite criterii clare. In primul rand, gresia se cumpara raportat la marimea baii, la cat de mari sunt peretii si podeaua. Daca spatiul este mare atunci puteti cumpara gresie baie de dimensiuni mai mari, cu modele mai deosebite. Pentru spatiile mai mici culorile deschise de la gresie si modelele tip mozaic vor creea impresia unui spatiu mult mai mare.

In al doilea rand tipul de gresie pentru baie ales trebuie sa se potriveasca perfect cu restul elementelor din baie, cu designul si cromatica acesteia. Cu cat discrepantele sunt mai mici si totul se completeaza perfect, cu atat veti avea o baie in care va va face placere sa intrati. Gresia ar trebui sa fie mai putin lucioasa, sa nu alunece, sunt de preferat nuantele calde, jocuri cromatice placute. Pentru a da impresia de spatii mai mari se pot combina doua culori la montarea gresiei. Nu se vor alege mai mult de doua culori pentru amenajarea baii, dar nici culori foarte greu de intretinut. Se poate opta insa pentru gresie cu diverse modele, care sa se completeze perfect cu restul decoratiunilor interioare din baie.

Calitatea este foarte importanta asa ca este bine sa va cumparati doar cea mai buna gresie, sa evitati tipurile de gresie care nu sunt rezistente, care nu suporta trafic mare. De asemenea gresia va trebui sa fie usor de intretinut si sa aiba un aspect placut dupa fiecare spalare, sa nu ramana doar urme sau pete pe suprafata ei.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *