La treaba pentru bani frumosi

materiale-constructieAm pornit o afacere. Ce fel de afacere? Ei bine inspirata fiind de o prietena a mea, fiind nevoie sa imi fac mici modificari in locuinta, vazand ca in cartier am oameni de buna calitate care pot face o lucrare de foarte buna calitate la preturi rezonabile, am decis sa le propun sa imi devina angajati pentru a face o treaba profesionala, legala si din care putem toti sa ne castigam painea de zi cu zi. Asadar am intrat in domeniul constructiilor si amenajarilor. Eu, o persoana complet straina de acest domeniu. De ce zic ca complet straina? Pentru ca nu am studii de acest fel si nici nu pot sa spun ca m-am ocupat cu asa ceva.

Cred in schimb ca am foarte mult bun gust si ca pot in acest fel sa ii inspir oamenii care vor sa isi cladeasca o casa sau sa modifice casa pe care o au. Am inceput cu un buget marunt si a fost destul de greu la inceput sa prindem contracte caci oamenii sunt reticenti cand este vorba de firme si prefera sa isi faca treaba tot asa cu cunostinte din cartier care se ocupa cu constructiile si amenajarile. Mi-a fost greu si cu partea logistica, cu partea de cumparare de materiale constructie. Poti sa gresesti extraordinar de mult daca nu stii ce sa cumperi cand este vorba de materiale constructie. Eu am avut noroc cu Marius, mana mea dreapta care stie exact care este produsul potrivit pentru un proiect sau altul.

Eu ma ocup acum doar de partea de design, iar el de alegerea acestor materiale constructie. De cumparat i-am recomandat chiar eu un site care are de toate  depozit-online.ro si de atunci doar de la ei cumparam. Poate pe viitor ma orientez si catre un astfel de afacere online, cine stie…..

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *