Lucreaza ca un profesionist in bucatarie cu noua chiuveta bucatarie din granit

chiuveta-bucatarieV-ati saturat sa tot stergeti chiuveta de inox cu fel de fel de substante si sa constatati ca tot plina de urme si de zgarieturi este? Oricat ati igieniza chiuveta observati ca raman totusi multe zone foarte greu de curatat? Uitati de toate aceste probleme cumparand o chiuveta bucatarie din granit de cea mai buna calitate.

Chiuvetele din granit sunt mult mai usor de intretinut decat cele din inox, se pot curata cu substante specifice foarte rapid, nu raman urme, igienizarea este completa, au un design special gandit pentru a se putea spala rapid fara sa ramana nicio urma. Spre deosebire de alte tipuri de chiuveta bucatarie, cele din granit vin intr-o varietate impresionanta de culori, nu mai trebuie sa faceti un compromis atunci cand va ganditi designul bucatariei moderne, formele difera asa ca puteti gasi o chiuveta care sa se potriveasca perfect in spatiul dat.

O alta problema pe care o puteti rezolva cu noile chiuvete din granit este legata de rezistenta la caldura. Pe vechile chiuvete era foarte periculos sa ai o oala foarte fierbinte pentru ca materialul nu rezista la o asemenea temperatura. Chiuvetele din granit sunt in asa fel construite incat pot suporta si contactul cu temperaturi de pana la 280 grade Celsius. Alt avantaj al chiuvetelor din granit tine de lipsa petelor si degradarii culorii dupa cateva spalari. Practic chiuveta arata ca noua chiar si dupa ani de folosire. Acest tip de chiuvete rezista la socuri mecanice, puteti scapa pe ele obiecte cu greutati chiar si de de 1 kg, inaltimea medie de la care pot cadea pe suprafata chiuvetei fara sa se intample nimic fiind de 70 cm.

La rezistenta la socuri mecanice se adauga si rezistenta la zgarieturi si uzura si asta gratie procentului ridicat de minerale din compozitia chiuvetelor. Pentru modele diverse de chiuveta bucatarie granit puteti intra oricand pe site-ul magazinului online casasibucataria, preturile sunt pentru toate buzunarele, gasiti si seturi cu tot cu baterii, livrarea este rapida, prin curierat. Detalii despre fiecare produs din oferta si despre particularitatile sale sunt de gasit in categoria chiuvete.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *