Masina de roluit tabla este ideala pentru o prelucrare precisa a tablei pentru diverse aplicatii

Ce poti face cu o bucata de tabla? Daca nu lucrezi in industria prelucratoare raspunsul e nu prea multe, o pui pe casa, o pui peste vreo cutie, o folosesti sa construiesti vreo improvizatie. Pentru cine lucreaza in industria prelucratoare raspunsul e foarte multe. Din tabla se obtin o multime de produse, pot avea aplicatii diverse si diferite materiale din care se poate face o tabla pentru a putea fi folosita mai apoi la obtinerea unor lucruri utile in gospodarie sau in alte industrii.

Tabla se poate prelucra usor, rapid si intr-o multime de forme folosind masinarii si utilaje de tot felul. Daca ai nevoie de tabla curbata te folosesti de masina de roluit tabla. Cine nu stie ce e roluirea trebuie sa isi dea seama ca a rolui o tabla inseamna a introduce tabla printre niste role de la masina de roluit tabla, o alta rola superioara presoare coboara si asa se curbeaza sau se roluieste foaia metalica sau tabla si sa obtine o anumita forma. La tabla roluirea e graduala si fiecare rola asigura prelucrarea tablei. Cele trei sau patru role cilindrice sunt actionate manual sau cu ajutorul unui motor puternic pentru eficientizarea prelucrarilor. Formele conice se obtin cu masinile cu patru role dispuse asimetric, toate piesele realizate sunt facute fara efort si cu eficienta maxima, intr-un timp redus.

Consumul energetic e redus, roluirea pieselor se face la temperatura mediului ambiant si nu trebuie incalzit materialul. Precizia mare si diversitatea pieselor obtinute prin aplicarea acestei operatiuni recomanda masinile de roluit atat pentru mediul industrial, cat si pentru aplicatii din atelierile mai mici, ale pasionatilor de prelucrarea metalelor. Constructia masinilor de roluit este compacta, ceea ce permite depozitarea usoara in orice spatiu, spatiul de exploatare este si el redus simplificand si mai mult utilizarea masinilor de roluit pentru tabla.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *