Nuanta tenului nostru ne poate ajuta in alegerea ojei potrivite

Tenul ne poate ajuta sa alegem culoarea articolelor vestimentare, fardurile si accesoriile, dar ne poate da cateva idei si despre ce fel de oja sa folosim. Unele persoane pot sa aiba un ten mai deschis sau foarte deschis, altele pot sa aiba un ten mai inchis, altele pot avea o combinatie intre cele doua, nunate mai puternice sau mai slabe. De fiecare data oja trebuie aleasa in functie de tipul de ten, trebuie sa aiba o culoare cat mai apropiata de cea naturala si sa poata scoate in evidenta unghiile si degetele cat mai bine.

  • Pentru tenul deschis si foarte deschis putem folosi oja Flormar cu nuante nud-roz, rosu sau mov, albastru cobalt.
  • Tenul masliniu cere o oja Flormar nud-bej, rosu cu nuante de portocaliu si roz piersica cu reflexii calde, albastru pastel.
  • In privinta tenului inchis specialistii recomanda oja Flormar in culori cat mai indraznete, cu nuante roz-pal, mov inchis si albastru cobalt, nud bej, bej cremos. Ar putea merge pentru tenul inchis si rosul, intens, culorile saturate puternice, apropiate de nuanta vinului rosu.

Nuantele trebuie alese cu grija mai ales daca tenul are probleme si va doriti unghii cat mai naturale, cu o cromatica apropiata de cea a pielii dvs. Pe site-urile de specialitate sunt disponibile foarte multe nuante din care puteti alege, oja de calitate din oferte este gandita pentru a se putea aplica cat mai rapid si mai simplu si a avea rezistenta cat mai mare. Este important de retinut ca nu doar nuanta tenului poate sa ne fie punct de reper, pe langa aceasta ne mai putem orienta si in functie de stilul adoptat, de personalitate, de culorile care ne plac.

Sugestiile oferite anterior sunt doar orientative, se pot face diverse combinatii, se pot obtine modele unice de oja aplica profesionist si acasa, daca exista o oja de calitate si cu instructiuni clar de aplicare, ceva indemanare si rabdare.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *