O bicicleta electrica pliabila te poate ajuta sa te bucuri de natura si in vacanta

De obicei, cand mergem in concediu, ne gandim sa ne implicam in fel de fel de activitati care ne-ar putea ajuta sa ne relaxam si sa uitam de tot stresul de la locul de munca. Putem sa ne plimbam, putem vizita diverse locuri, putem sa calatorim pe distante mai mari. Depinde doar de noi si de timpul avut la dispozitie.

O activitate pe care din ce in ce mai multi turisti o imbratiseaza atunci cand vine vorba de concediu intr-o zona care are cam toate formele de relief este mersul pe bicicleta.
Te relaxezi, iti pui musculatura in miscare, iti ajuti creierul si corpul sa functioneze corect si sa fie mereu in parametri optimi. Mersul pe bicicleta nu e pentru toata lumea, asta e clar, mai ales daca avem si forme de relief ceva mai dificile, deal, munte. Ca sa nu obosesti si sa ai o plimbare in natura relexanta te poti orienta spre biciclete electrice pliabile. Pe langa faptul ca e gata de plecare in trei pasi si poate fi depozitata oriunde foarte usor, bicicleta electrica inseamna si viteza de deplasare mai mare si constanta, simplitate in deplasare, motorul ajutand enorm la reducerea efortului de la pedalat.

Ca mai toate mijloacele de deplasare electrice, aceste biciclete electrice pliabile au viteze de pana la 25 km/h, distantele de cativa kilometri se parcurg rapid, oricand ai unde incarca telefonul. Rotile sunt mici la bicicletele electrice, rezistente, ghidonul e inalt si drept, usor de personalizat. Daca se termina bateria pe drum se poate pedala, incarcarea acumulatorilor dureaza trei sau patru ore, designul este compact si adaptat pentru o deplasare in orice concediu, fara probleme. Aluminiul aviatic din care sunt facute bicicletele electrice moderne si franele cu disc fata spate, cele cinci viteze si bateria regenerabila recomanda acest tip de bicicleta pentru cei impatimiti de iesiri in natura chiar si in vacanta.

Cu garantie de doi ani, service asigurat si piese disponibile mereu bicicletele electrice devin rapid un mijloc de transport preferat pentru mediul urban sau pentru zonele de agrement de la munte, un partener ideal in vacantele prelungite si relaxante.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *