Programele work and travel pentru studenti iti deschid calea catre experiente interesante si utile

Orice student viseaza sa calatoreasca in strainatate, in tari precum UK sau SUA, sa cunoasca cat mai multe lucruri, sa castige si sa reuseasca sa se dezvolte cat mai frumos si mai eficient. Calatoria in strainatate este facilitata de ceva timp de programele de tip work and travel pentru studenti. Practic poti merge ajutat de statul unde esti invitat, poti lucra trei luni, pe perioada verii, te poti plimba, poti cunoaste oameni noi, locuri, noi.

Programele sunt usor de accesat, pe site-urile partenere ai toate datele si actele necesare, cazarea si transportul sunt asigurate, la fel si tot ce inseamna drumul de la aplicare la angajare. Toti angajatorii sunt verificati, in program sunt doar firme serioase, salariile oferite sunt suficient de mari pentru a te descurca intr-o tara straina, iar experienta traita acolo este una cu totul diferita de cea din tara. In programul work and travel pentru studenti toate actele si obtinerea unui dosar complet sunt gestionate de firmele care intermediaza deplasarea in tarile straine, consultanta de specialitate si asistenta atat in tara, cat si in strainatate fiind permanenta.

Fiecare student poate lucra in domenii diverse, in functie de ofertele existente la data aplicarii, in general sunt disponibile locuri de munca pentru toate tipurile de studenti, fiecare angajat beneficiind de cele mai bune conditii de lucru si de o plata lunara asigurata pe toata durata contractului. La finalul perioadei de lucru studentii au la dispozitie cateva zile doar pentru ei, zile care sunt completate si de liberele din timpul programului de lucru. In acest timp studentii se plimba, viziteaza, cunosc cultura locala si incearca sa invete cat mai mult din aceste experiente interesante si complete.

La intoarcere studentii au cunostinte noi, au prieteni pe care ii pot vizita oricand, dupa studiile din tara se pot duce sa continue lucrul in strainatate, punand in practica toate informatiile pe care le-au acumulat de-a lungul programului la care au participat.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *