Racitoarele EGR sunt o parte importanta a sistemului EGR de la masinile moderne

La motoarele Diesel si cam pe toate automobilele moderne vom intalni un sistem special denumit EGR. EGR-ul reduce emisiile de oxizi de azot, se monteaza si la motoarele moderne pe benzina, cu injectie directa ce functioneaza cu amestecuri stratificate. Sistemul nu face altceva decat sa preia o parte din gazele arse din galeria de evacuare si le introduce in galeria de admisie, unde sunt amestecate cu aerul proaspat si introduse mai apoi in camera de ardere. Gazele de evacuare sunt racite inainte sa fie introduse in galeria de admisie cu ajutorul unui racitor aer-apa, asta pentru a creste cat mai mult eficienta recircularii.

Racitorul de gaze este intalnit de obicei pe masinile moderne care au valva EGR, el raceste intr-un timp scurt gazele de evacuare inainte sa ajunga in motor si sa fie recirculate. Montarea racitorului de gaze se face pe conducat care absoarbe gazele din motor-dupa racire, gazele revin filtrate in motor ca sa mai arda inca o data. Racitoarele EGR au supape OE, au un mod de operare electronic, se gasesc in magazinele de profil la preturi bune si pot fi comandate rapid. De pilda la stoauto veti descoperi racitoarele EGR pentru toate marcile importante de masini moderne, pe site e suficient sa introduceti codul 11717823210 in motorul de cautare si in cateva secunde sunteti pe pagina cu racitoare.

Folosirea codului aferent produsului simplifica toate cautarile si va ajuta sa gasiti si modelul compatibil cu masina dvs. Pe langa folosirea codului 11717823210 puteti cauta pe site si in functie de marca sau de piesa cautata, echipa site-ului va sta la dispozitie in permanenta cu informatii utile si consultanta gratuita pentru a cumpara produse de calitate pentru masina dvs. Site-ul stoauto are in permanenta cele mai bune produse pe stocuri, produse originale si de calitate, livrarile sunt rapide, iar produsele sunt verificate de fiecare data inainte de trimitere.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *