Sfaturi simple pentru a avea o masina second hand cat mai buna

renault-clio

Te-ai hotarat sa iti cumperi o masina second hand, dar ai descoperit ca sunt foarte multe oferte la fel de bune si nu stii la care sa te opresti. In magazinele online de profil au aparut masini second hand de calitate buna, masini second din Franta sau din alte tari, cu performante notabile pe care le poti avea la preturi bune. Cand ai prea multe modele de masini si vrei sa te decizi mai usor asupra unuia poti tine cont de cateva sfaturi simple.

In primul rand daca iti doresti un renault second hand, sa zicem, te vei orienta catre magazinele autorizate, care au contracte cu marii producatori si firme de leasing, de inchirieri auto. Doar asa vei putea cumpara masini second din Franta in perfecta stare de functionare si cu o serie de caracteristici tehnice excelente.

In al doilea rand, magazinele de unde cumperi un renault second hand trebuie sa aiba experienta pe piata, sa aiba o oferta cat mai variata, informatii complete despre problemele masinilor si despre caracteristicile sale.

In al treilea rand conteaza foarte mult sa poti vedea si fotografii si sa poti testa daca ti se permite, sa vezi masinile cu ochii tai.

In al patrulea rand e foarte important sa primesti si garantie la masina, sa ai toate actele la zi, toate reviziile facute la timp.

In al cincilea rand cand iti iei o masina second hand e bine sa verifici cu atentie si provenienta ei si sa preferi doar masinile de la companii de leasing, de inchirieri auto, de la proprietari de flote de top.

In al saselea rand, daca ai un buget limitat poti obtine un pret bun si pe site-urile cu licitatii auto, acolo unde zilnic apar oferte bune si licitatii corecte, transparente. Cu aplicatiile pentru mobil si site-urile bine organizate poti gasi rapid masina dorita si poti avea cel mai bun pret daca stiti cum anume sa licitati mai bine.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *