Sticla laminata e ideala pentru aplicatii de interior si de exterior

Usile batante sunt intalnite atat in cladirile de birouri, cat si in locuintele moderne. Arata bine, sunt usor de intretinut, de montat, sunt rezistente la uzura, la socuri, sunt sigure si pot fi realizate in cel mai scurt timp. Materialul principal din care sunt confectionate usile batante este sticla laminata, pe care o puteti comanda la preturi bune si de la Xglas. Sticla laminata are una sau mai multe sticle de grosimi asemanatoare, dar si diferite, care sunt laminate cu mai multe folii de grosimi variabile.

Daca se alege sticla laminata tip EVA vom avea si protectie impotriva apei, respinge apa, rezistenta mai mare in mediu umed, montare fara riscul delaminarii. Rezistenta in fata razelor UV este crescuta la acest tip de sticla disponibila si la Xglas, indicele de transparenta este ridicat, deci aplicatiile pot fi si de interior, si de exterior. Nivelul de securizare poate fi stabilit usor prin intermediul variatiilor in privinta laminarii si a numarului de sticle, decupajele si gaurile nu vor afecta structura si rezistenta sticlelor laminate. Spre deosebire de sticla obisnuita, sticlele laminate nu se sparg si produc cioburi, fragmentele sparte raman lipite de filmul de laminare, nu ne ranim si suntem mereu protejati in preajma aplicatiilor care folosesc sticla laminata.

Cand se monteaza in tamplarii adecvate, sticla laminata protejeaza impotriva efractiei, fiind ideala si pentru spatii comerciale sau cladiri de birouri cu activitati importante. Protectia impotriva vandalismului si cea impotriva atacului armat, impotriva exploziei si a poluarii fonice sunt alte cateva avantaje oferite de sticlele laminate de calitate vandute si de Xglas. Montajul sticlelor in structurile din diverse materiale este simplu, nu dureaza mult pana sa avem aplicatia dorita, fixarea e foarte simpla, orice sisteme moderne de fixare sunt suportate.

Fiind prelucrata in conditii speciale sticla laminata poate sa reziste foarte bine in structura in care e inserata pe o perioada lunga de timp, nu are nevoie de intretinere speciala si e foarte simplu de inlocuit, la nevoie.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *